Energieverbruiks­manager lenen

Beverwaard Bespaart - energieverbruiksmanager lenen

Wil jij ook een gratis energieverbruiksmanager lenen?

Initiatief Beverwaard Bespaart stelt 50 energieverbruiksmanagers beschikbaar om jou te helpen meer inzicht te krijgen in je energieverbruik. Op deze manier kun je aan de slag om te besparen op je energiekosten.

Wat is een energieverbruiksmanager?

Een energieverbruiksmanager is een slim schermpje of app waarop je kunt zien hoeveel gas en stroom je verbruikt. De energieverbruiksmanager werkt samen met de slimme meter in de meterkast. Deze slimme meter geeft de verbruiksgegevens digitaal door naar de energieverbruiksmanager.

Op het slimme schermpje of op je telefoon kun je je actuele energieverbruik zien. Ook houdt de energieverbruiksmanager je verbruik bij over een langere periode. Zo kun je per dag, week, maand en jaar terugkijken hoeveel energie je verbruikt hebt. En hoeveel geld dit verbruik je heeft gekost.

Ook een energieverbruiksmanager lenen?

Wil je ook gebruik maken van een energieverbruiksmanager? Klik dan op de knop hieronder en meld je aan via het inschrijfformulier.

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief delen we (energie)nieuws uit de buurt en onze acties waarmee jij energie bespaart. Meld je aan en blijf op de hoogte.

Hoera! Beverwaard Bespaart is gestart!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op één van de 75 energiebespaarpakketten die we mogen weggeven.