Gratis maatwerkadvies voor woningeigenaren

Eigen huis Coach Jerry komt bij je langs voor advies

Energiecoach voor woningeigenaren Jerry Wesemann

Ben je huiseigenaar en wil je graag aan de slag om je huis duurzaam te verbeteren? Dan ben je bij Eigen Huis Coach Jerry aan het goede adres. Hij komt bij je langs voor gratis en onafhankelijk advies. Aan de hand van je wensen bekijkt hij welke mogelijkheden er zijn om je huis energiezuiniger, comfortabeler en gezonder te maken. Daarnaast kan hij helpen bij het vinden van goede bedrijven en het aanvragen van subsidies en/of leningen.  

Jerry kan ook tips geven over woningonderhoud en denkt ook met je mee als je bijvoorbeeld last hebt van vocht en tocht. Kortom: Wil je een totaaladvies voor een betere woning dan is het zeker slim om Jerry in te schakelen. 

Wat vergeten mensen vaak als ze denken aan energie besparen en verduurzamen?

“Als bewoners aan de slag gaan met energiebesparing, dan vergeten mensen wel eens te denken aan woningonderhoud of aan ventilatie. Wil je bijvoorbeeld vloerisolatie, dan is het ook goed om na te  kijken of de riolering niet eerst ‘aangepakt’ moeten worden. Bij zonnepanelen is het goed om na te denken over hoe oud de dakbedekking is. Het is dus belangrijk om het complete plaatje te bekijken zodat je niet achteraf denkt: ‘had ik maar…’ Gelukkig kan ik helpen om het complete plaatje overzichtelijk te maken.”

Wat is het leukste aan mensen helpen?

“Humor van bewoners is iets waar ik erg van kan genieten. Een tijd terug was ik op huisbezoek bij een bewoner die meer informatie wilde over vloerisolatie. Tijdens mijn bezoek gaf ik hem aan dat hij naast vloerisolatie ook nog kon nadenken over zonnepanelen en HR++ glas. Ik vertelde hem dat dit best een flinke investering is en ik natuurlijk niet in zijn portemonnee kon kijken. Waarop hij zei: ‘Jawel hoor, mijn portemonnee ligt daar op de kast dus kijk maar even of er genoeg in zit.’ Heerlijk dit soort humor.” 

Beverwaarders willen niet alleen investeren in hun woning om te besparen op de energiekosten maar willen ook investeren in hun woning omdat zij zich gewoon thuis voelen in Beverwaard en hier graag wonen.”

Jerry geeft advies én helpt je verder

Schrijf je in voor gratis en onafhankelijk advies en Eigen huis Coach Jerry komt thuis bij je langs om te bekijken hoe jij je woning energiezuiniger, comfortabeler en gezonder kunt maken.

Wat kun je verwachten na je inschrijving?

Ondersteuning

Indien gewenst kan je ook worden geholpen bij het offertetraject voor de uitvoering en het aanvragen van subsidie en/of een lening.

Maak een afspraak met Jerry

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief delen we (energie)nieuws uit de buurt en onze acties waarmee jij energie bespaart. Meld je aan en blijf op de hoogte.