Inkoopactie zonnepanelen: Doe je ook mee?

Inkoopactie zonnepanelen Beverwaard

Inkoopactie zonnepanelen: Doe je ook mee?

Zonnepanelen worden steeds populairder, ook in Beverwaard. Lagen er in 2015 op nog maar 28 daken zonnepanelen, inmiddels is dat aantal flink gegroeid en liggen er al op meer dan 300 daken zonnepanelen in Beverwaard.

Ook de interesse van huiseigenaren – die nog geen zonnepanelen hebben – is groot. Ongeveer 80% van de huiseigenaren die we spreken tijdens adviesgesprekken geven aan graag zonnepanelen te willen laten installeren op hun dak. De grootste drempels die huiseigenaren ervaren zijn de kosten én het vinden van een goede en betrouwbare installateur. 

Vanuit Beverwaard Bespaart organiseren we daarom een collectieve inkoopactie zonnepanelen voor huiseigenaren. Een projectteam bestaande uit een aantal wijkbewoners en professionals gaan aan de slag om een uitvraag te doen bij bedrijven die zonnepanelen installeren. Er wordt dan kritisch gekeken naar prijs/kwaliteit, garanties, service e.d. 

Doe jij vrijblijvend mee?

Er hebben zich al 90 huiseigenaren ingeschreven om mee te doen aan de inkoopactie. Wil je ook meedoen? Vul dan via onderstaande link het formulier in.

Huur je een woning?

Als je een woning huurt dan heb je toestemming nodig van de woningcorporatie of particuliere verhuurder om zonnepanelen op het dak te laten installeren. Heb je wensen voor zonnepanelen neem dan contact op met de woningcorporatie of verhuurder. 

Vind je dit interessant?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van de wijkacties van Beverwaard Bespaart en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief delen we (energie)nieuws uit de buurt en onze acties waarmee jij energie bespaart. Meld je aan en blijf op de hoogte.

Hoera! Beverwaard Bespaart is gestart!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op één van de 75 energiebespaarpakketten die we mogen weggeven.